Verzenden
en
Bezorgen

HOE WIJ DE SPS 4040 VERZENDEN?

Een snelle, efficiënte bestelling kan je veel tijd schelen: tijd die je beter aan andere dingen kan besteden. Om de afhandeling van de bestelling zo soepel mogelijk te maken, bezorgen we je pakket snel en betrouwbaar voor je.

 

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Wij versturen GRATIS je SPS 4040 naar je thuisadres, of naar je projectlocatie. Heb je de verf echter direct nodig? Dan is afhalen ook mogelijk.

Bestellingen bij SPS4040.NL kunnen, op afspraak, afgehaald worden bij het afhaalpunt in Geldermalsen (Bosmanskamp 65, 4191 MT Geldermalsen). Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zullen we je benaderen om af te spreken wanneer het voor jou handig is om langs te komen. Afhalen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag, tijdens onze openingstijden, en is altijd gratis.

 

Hoe snel wordt de SPS 4040 bezorgd?

Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 betaald zijn worden dezelfde dag op transport gezet. Je wordt door onze pakket-vervoerder, Transmission, via e-mail op de hoogte gehouden wat de verwachte aflevertijd zal zijn (met een marge van +/- 2 uur).

Ben je niet op het afleveradres aanwezig als de bezorger het pakket wil afleveren? Dan ontvang je een kaart in de bus waarmee je binnen 5 dagen een nieuwe afleverafspraak kan maken. Elke zending wordt aangetekend verstuurd, behalve als je in de opmerkingen bij je bestelling zegt dat we dit niet moeten doen. Bezorging op bouwplaatsen is geen enkel probleem: geef dit wel even bij ons aan in de opmerkingen voor een voorspoedige bezorging van je bestelling.

 

Hoe werkt het verzenden van grote bestellingen & pallets?

Voor de verzending van grote aantallen of pallets nemen wij, na de bestelling, contact met je op om de bezorging te regelen. Er bestaat namelijk de mogelijkheid dat wij deze bestellingen met eigen transport uit willen voeren, om de servicegraad optimaal te houden.

 

Zijn er verzendkosten?

Wij hanteren geen verzendkosten, omdat onze webshop zich volledig focust op de klant. Alles is gericht op het bestelgemak voor jou.

 

Versturen jullie ook naar Belgie?

SPS4040.NL verzendt ook naar België. Om onze productprijzen laag en reëel te kunnen houden rekenen wij naar België wél verzendkosten.

 

Wat zijn de levertijden?

SPS4040.NL heeft altijd voldoende voorraad en hanteert onderstaande levertermijnen. Zoals in deze tabel vermeld staan leveren wij doorgaans de volgende dag je verf al!

Bestellen vóór 16:00 uur op
Eerste bezorging op
Maandag -> Dinsdag
Dinsdag -> Woensdag
Woensdag -> Donderdag
Donderdag -> Vrijdag
Vrijdag -> Maandag
Zaterdag -> Dinsdag
Zondag -> Dinsdag