Verzenden
en
Bezorgen

HOE WIJ DE SPS 4040 VERZENDEN

Een snelle, efficiënte bestelling kan je veel tijd schelen: tijd die je beter aan andere dingen kan besteden. Om de afhandeling van de bestelling zo soepel mogelijk te maken, bezorgen we je pakket snel en betrouwbaar voor je.

 

AFHALEN

Wij versturen GRATIS je SPS 4040 naar je thuisadres, of naar je projectlocatie. Heb je de verf echter direct nodig? Dan is afhalen ook mogelijk.

Bestellingen bij SPS4040.NL kunnen, op afspraak, afgehaald worden bij het afhaalpunt in Geldermalsen (Bosmanskamp 65, 4191 MT Geldermalsen). Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zullen we je benaderen om af te spreken wanneer het voor jou handig is om langs te komen. Afhalen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag, tijdens onze openingstijden, en is altijd gratis.

 

BEZORGEN

Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 betaald zijn worden dezelfde dag op transport gezet. Je wordt door onze pakket-vervoerder, Transmission, via e-mail op de hoogte gehouden wat de verwachte aflevertijd zal zijn (met een marge van +/- 2 uur).

Ben je niet op het afleveradres aanwezig als de bezorger het pakket wil afleveren? Dan ontvang je een kaart in de bus waarmee je binnen 5 dagen een nieuwe afleverafspraak kan maken. Elke zending wordt aangetekend verstuurd, behalve als je in de opmerkingen bij je bestelling zegt dat we dit niet moeten doen. Bezorging op bouwplaatsen is geen enkel probleem: geef dit wel even bij ons aan in de opmerkingen voor een voorspoedige bezorging van je bestelling.

 

VERZENDING VAN GROTE BESTELLINGEN & PALLETS

Voor de verzending van grote aantallen of pallets nemen wij, na de bestelling, contact met je op om de bezorging te regelen. Er bestaat namelijk de mogelijkheid dat wij deze bestellingen met eigen transport uit willen voeren, om de servicegraad optimaal te houden.

 

VERZENDKOSTEN

Wij hanteren geen verzendkosten, omdat wij met deze webshop inspelen op de klanten. Alles is gericht op het bestelgemak voor de klant.

 

VERZENDING NAAR BELGIE

SPS4040.NL verzend ook naar België. Om onze productprijzen laag en reëel te kunnen houden rekenen wij naar België wél verzendkosten. 

 

LEVERTIJDEN

SPS4040.NL hanteert onderstaande levertermijnen. Zoals in deze tabel vermeld staan leveren wij doorgaans de volgende dag je verf al!

Bestellen vóór 16:00 uur op
       
Eerste bezorging op
Maandag -> Dinsdag
Dinsdag -> Woensdag
Woensdag -> Donderdag
Donderdag -> Vrijdag
Vrijdag -> Maandag
Zaterdag -> Dinsdag
Zondag -> Dinsdag