Retourneren
en
Ruilen

KAN IK GELDIG RETOURNEREN OF RUILEN?

GARANTIE

“Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten”.

 ­ 

RETOURBELEID

WANNEER KAN IK EEN PRODUCT RETOURNEREN?

Ben je toch niet helemaal tevreden met een product? Of is een product defect? Producten kan je retour sturen onder de volgende voorwaarden:

• Binnen 14 dagen na ontvangst van de producten mag je zonder opgaaf van reden een product retourneren of binnen deze periode aangeven dat je van jouw aankoop afziet. Na deze melding heb je nog 14 dagen om het artikel te retourneren;

• Na je herroepingsmededeling kan je het product zelf langsbrengen (op afspraak) bij de vestiging in Geldermalsen. Ook kan je het product op eigen initiatief of via een andere vervoerder terugsturen. In dat geval komen de kosten van retour voor jouw eigen rekening;

• Wij storten je geld binnen 14 dagen na ontbinding weer terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt;

• Producten ter vervanging van defecte producten worden opnieuw geleverd volgens de standaard levertijden, in de regel dus de volgende werkdag.”

 

MIJN SPS MENGKLEUR KLOPT NIET

Heb jij een mengkleur besteld en komt deze niet volledig overeen met de kleur die je voor ogen had? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Één daarvan is lichtval op de kleur -ook metamarie genoemd- waarbij kleur bij verschillende lichtsoorten en lichtinvallen anders ogen. Ook kan laagdikte, glansgraad, de ondergrond en manier van opbrengen meewegen in het anders ogen van de kleur op de muur ten opzichte van het staaltje.

Belangrijk is om altijd de verfemmer goed door te roeren voor gebruik, zodat alle mengpasta’s goed verdeeld zitten door de emmer en om daarna de kleur te controleren vanuit de emmer, in plaats van op de muur.

Een kleur kan en mag niet afwijken, toch?
Onze mengmachines zijn zeer goed afgestemd op alle ingelezen kleuren en wordt wekelijks grondig gereinigd. Toch mogen de mengmachines een marge van 10% aanhouden. Ben je ontevreden omdat je kleur afwijkt en wil je dit laten testen? Dan mag je de emmer retourneren naar ons, zodat wij de kleur via het lab van SPS bv kunnen inscannen en uitlezen. Wijkt deze meer dan 10% af, dan zullen wij een nieuwe emmer afsturen en de gemaakte verzendkosten vergoeden.

­ 

HOE RETOURNEER IK EEN PRODUCT?

Stuur het ingevulde formulier voor herroeping (hier te downloaden) op naar SPS4040.nl, Bosmanskamp 65, 4191 MT Geldermalsen. Vind je papieren post ook zo langzaam? Je kan ons ook je herroeppingsverzoek e-mailen door hier te klikken. Vermeld voor een snelle afhandeling van jouw retour je NAW-gegevens, datum van bestelling en bestelling nummer. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen over de verdere afhandeling.

Wil je een product retourneren? Of heb je vragen over het retourbeleid?

 

Neem contact met ons op